luni, 27 iunie 2016

Wowfixit- wow, ca să nu regreți greșeli

Te dedublezi, cumva, și vezi secvența în slow- motion, dintr-un alt unghi, cum stăteai comod pe canapea, navigând lejer în mare de informație internaută, cu tableta în mâna. Muzică, ronțănele lângă tine, un moment de respiro în timp ce el, jumătatea ta mai bună, își petrece timpul bucurându-se de pasiunile lui. E firesc să fie așa, sunteți doi oameni diferiți, care își respectă personalitatea, și-au consimțit sentimentele și viziunile, nu două cești suprapuse într-un sertar, fără urmă de individual.

Te revezi cum stai comod, relaxată, nestingherită de umbre. Și totuși, poți să prinzi momentul când un anume gând, de verificare, îți face o cută pe față. Observi acum, detașat, secunda în care s-a pompat surplusul de adrenalină, când constați că și ai acces la conturile lui, că din greșeală sau intenționat, a uitat să-și ascundă confidențialitățile. Și ezitarea, că poate relațiile sunt despre încredere și, astfel, gestul tău nu are sens. Sau că e doar un test- al tău sau al lui? Nu-ți dai seama, te hotărăști mai târziu.

Revezi secvența în slow motion, cum te apleci deasupra gadget-ului, încercând să-l absorbi de conținut, de sensuri, de cuvinte. Planuri, înțelesuri duble, filtre noi, gustul amar. Revezi crisparea, îți amintești perfect cum ți-a înghețat sângele, cum ți s-a fisurat universul, întocmai ca ecranul tabletei când se înfige în parchet. Cioburi printre amintiri, cioburi împrejur.

„Ce mai contează un electrocasnic, când viața mea nu mai are sens”, te gândeai atunci, printre lacrimi, îngâtuiri, tremurat și repetiția singulară „De ce?”. „Ce vină au electrocasnicele când ne lăsăm conduși de impulsuri neraționale?, zâmbești acum, când ai găsit soluții pentru băieți, dar și pentru dispozitive cu ecrane sensibile, așa, ca tine. 

Wow, fix it! Iubit nou, pentru sufletul tău, și chiar Wowfixit, pentru ecranul dispozitivelor tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu