miercuri, 17 decembrie 2014

Drage handbaliste,

Va scriu pentru a va prezenta scuze colective. Stiu ca nu e suficient, dar e un pas pentru schimbare. Pentru indiferenta cu care nu ne dam interesul in timpul anului fata de activitatea voastra, ci doar acum la sfarsit de campionat. Pentru saturatia de stiri microbiste si pentru prea putinul merit aratat altor sporturi. Pentru aroganta de a ne insusi fiecare victorie muncita doar de voi, fara niciun efort al nostru, ca si cum ni s-ar cuveni. Ca si cum stim despre ce vorbim. Pentru usurinta cu care aratam cu degetul, atunci cand rezultatele nu sunt la acelasi nivel cu asteptarile. Fetelor, iertati-ne!

Campionatul European de Handbal se indreapta spre meciurile finale. Iar voi, fetele noastre, ati mai ridicat putin Romania din mocirla internationala in care o scalda politica. Voi, cu munca voastra, ne faceti pe noi mandri ca suntem romani. Ni se umezesc ochii in time-out-uri, cand dupa vorbele lui Gheorghe Tadici, strigati in cor "Hai Romania", ne enervam de pe canapele la fiecare bara, strangem pumnii pentru fiecare 7 metri ai nostri, sarim in picioare pentru fiecare minge aparata. Suntem cu voi, va dam sfaturi de pe margine, va aplaudam,  respiram emotia in acelasi ritm! Tensiunea voastra este si a noastra!

Diseara, la ora 17, suntem cu ochii pe voi, cand veti intalni pe terenul din Debrecen echipa Poloniei. Ati depasit moment grele, dar frumoase, cu Ungaria pe 13 decembrie si cu Spania pe 15. Si uite asa, mai scrieti o pagina de istorie sportiva, pentru care ne-nclinam. Suntem langa voi, asa cum meritati! Nu ne vedeti, nu ne auziti, dar sa nu ne uitati!

Imi plac foarte mult clipurile pe care le-ati inregistrat pentru promovarea meciurilor din campionat. Le-am urmarit pe http://www.frh.ro/. Poate veti continua aceasta initiativa de a aduce handbalul mai aproape de suporteri, in tara unde fotbalul este sportul rege.


Oricare ar fi rezultatele clasamentului final, HAI ROMANIA!

Un comentariu:

  1. In raport cu mediatizarea, rezultatele handbalului feminin sunt uriase si la nivel de nationala si la nivel de cluburi. Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere